VITABALANS TÄNÄÄN

VITABALANS OY on vuonna 1980 perustettu kotimainen, omistuspohjaltaan yksityinen lääketehdas. Liikevaihtomme on noin 27 milj. EUR.

Yrityksen tuotevalikoima on erittäin laaja kattaen resepti- ja itsehoitolääkkeitä sekä ravintolisiä. Kaikki tuotteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden rekisteröinti ja tuotanto sijaitsevat Hämeenlinnassa. Tuotanto tehdään kolmessa eri tehtaassa, joista yhdessä tuotetaan lääkkeet, toisessa ravintolisät ja kolmannessa maitohappobakteereja sisältävät tuotteet. Tuotantomme mahdollistaa myös jauheiden, liuoksien ja voiteiden valmistuksen.

Tällä hetkellä Vitabalans Oy työllistää noin 170 henkilöä, joista 60 työskentelee vientimaissa sijaitsevissa tytäryhtiöissämme. Henkilökuntaamme kuuluu lääkealan asiantuntijoita, mm. lääkäreitä, proviisoreita, farmaseutteja, kemistejä ja laborantteja, sekä erikoistehtäviinsä koulutettuja työntekijöitä.


Vitabalans Oy aloitti ulkomaanviennin vuonna 1995. Yrityksellämme on tytäryhtiöt Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Tsekin tasavallassa, Slovakiassa, Unkarissa, Sloveniassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa.

Vitabalans Oy:n kotimaan tytäryhtiöt ovat:

Hawage Oy