Tietoa apteekeille

Kotimaisia lääkevalmisteita ja itsehoitotuotteita apteekeille

Vitabalans on suomalainen lääketehdas, joka valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita.

Tuotevalikoimamme kattaa laajasti tyypillisimpiin vaivoihin määrättävät resepti- ja itsehoitolääkkeet. Lisäksi tarjoamme kuluttajalle paljon tuotteita hyvinvoinnin vaalimiseen monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen tueksi. Vitabalansin tuotteet muodostavat kokonaisen hyvinvoinnin paletin, josta kuluttaja voi poimia itselleen sopivimmat vaihtoehdot.

Miten erotumme muista? Tarjoamme apteekeille Suomessa tuotettuja, tutkittuja ja turvallisia lääkkeitä ja ravintolisiä kilpailukykyiseen hintaan. Tuotteemme tunnetaan nimenomaan kotimaisuudestaan. Palveluksessamme on laaja joukko eri alojen asiantuntijoita, jotka huolehtivat, että tuotevalikoimamme pysyy ajankohtaisena ja viranomaismääräykset täyttävinä.

Suurin osa tuotteistamme on laktoosittomia, gluteenittomia ja myös vegaanisia. Tarkat tuotetiedot löydät verkkosivujemme tuotesivuilta. Käytämme tuotetietojen yhteydessä informatiivisia, kuvallisia symboleita kertomaan tuotteiden soveltuvuudesta erityisruokavalioita noudattaville.

Sopisivatko Vitabalansin tuotteet juuri sinun apteekkisi valikoimaan? Autamme sinua mielellämme sopivan valikoiman laatimisessa sekä kilpailukykyisen hinnoittelumallin rakentamisessa. Laaja myyntiverkostomme ympäri Suomen mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun omalla paikkakunnallasi. Ole meihin yhteydessä, niin kerromme lisää!

OHJEET APTEEKEILLE

MYYNNIN YHTEYSTIEDOT