Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Arthrobalans

Biotiini Forte

Cetimax

Equibalans

Ibumax

Kotimaiset sinkit

Lacto Seven

Magnex

Probalans

Unital

Vita B12

Vitabalans Lady

Vitamiineista voimaa vastustuskyvylle

Elimistön vastustuskyky on monimutkainen kokonaisuus. Sen toimintaan vaikuttaa moni itsestä riippumaton asia, kuten perimä, ikä, terveydentila ja altistuminen sairauksille. Vastustuskykyyn […]

Lue lisää »

Nivelterveyttä voi ja kannattaa vaalia

Elimistössämme on noin 300 niveltä, joiden tarkoitus on yhdistää luut toisiinsa ja mahdollistaa kehon liikkeet. Nivelen kumpaakin luunpäätä peittää nivelrusto […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Ruokaviraston Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Ibumax on kotimainen ja edullinen tulehduskipulääke, jonka vaikuttava aine on ibuprofeeni. Ibumax lievittää kipua ja tulehduksesta johtuvaa kuumotusta, punoitusta ja turvotusta. Ibuprofeeni myös alentaa kuumetta.

Lue lisää: www.ibumax.fi

Paramax on kotimainen parasetamolia sisältävä lääke lapsille ja aikuisille. Varmista tuotteen soveltuvuus itsellesi apteekista.

Lue lisää: Paramax

Arthrobalans Plus on neljän aktiiviaineen yhdistelmä. Tabletti sisältää vahvoina pitoisuuksina glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia.

Lue lisää: www.arthrobalans.com/fi