Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Kotimaisuus kertoo ensiluokkaisesta laadusta

Joka kolmas maahantuotava ravintolisä todetaan Tullin elintarvikevalvonnassa määräysten vastaiseksi, uutisoi YLE 3.8.2020 julkaistussa artikkelissaan. Tulliviranomaisten mukaan ongelmia löytyy sekä ravintolisien […]

Lue lisää »

Karpalo, maitohappobakteerit ja C-vitamiini vihdoin samassa kapselissa

Ravintolisien tuotevalikoimamme laajeni keväällä mielenkiintoisella uutuudella, kun toimme markkinoille karpaloa, maitohappobakteereita ja C-vitamiinia sisältävät Cranberry Strong Natural Defence -kapselit. Tuote […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Ruokaviraston Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Nyt kannattaa huolehtia, että koko perhe saa riittävästi vastustuskyvylle tärkeää D-vitamiinia. D-max-tuoteperheen monesta makuvaihtoehdosta ja eri vahvuuksista löytyy sopiva D-vitamiini jokaiselle.

Lacto Sevenin ainutlaatuinen koostumus sisältää seitsemää erilaista maitohappobakteerikantaa, jotka säilyvät suojauksensa ansiosta toimintakykyisinä suolistoon saakka. Yhdessä tabletissa on miljardi elävää bakteeria.