Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Arthrobalans

Biotiini Forte

Cetimax

Equibalans

Ibumax

Kotimaiset sinkit

Lacto Seven

Magnex

Probalans

Unital

Vita B12

Vitabalans Lady

C-vitamiinista vastustuskykyä ja virkeyttä!

Useimmat suomalaiset saavat ruokavaliostaan riittävästi C-vitamiinia. Mikäli ruokavalio on yksipuolinen ja tuoreita marjoja, hedelmiä ja kasviksia on ruokavaliossa vähän, voi […]

Lue lisää »

Näin saat ravintolisistä parhaan hyödyn

Ravintolisiä käytetään terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion tukena täydentämään tiettyjen ravintoaineiden saantia yksilölliset tarpeet huomioiden. Kaapin perälle unohtunut tuote ei kuitenkaan […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Ruokaviraston Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Jos pistää ampiainen, mehiläinen tai puree kyy. Ampikyy – ensiapu kyykäärmeenpuremaan sekä ampiaisen- ja mehiläisenpistoon. Vaikuttava aine hydrokortisoni.

Nyt on lupa nauttia luonnosta! Cetimax on allergiseen nuhaan liittyvien nenä- ja silmäoireiden hoitoon. Vaikuttava aine setiritsiini.

Lue lisää: www.cetimax.fi

Arthrobalans Plus on neljän aktiiviaineen yhdistelmä. Tabletti sisältää vahvoina pitoisuuksina glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia.

Lue lisää: www.arthrobalans.com/fi