Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Näin saat ravintolisistä parhaan hyödyn

Ravintolisiä käytetään terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion tukena täydentämään tiettyjen ravintoaineiden saantia yksilölliset tarpeet huomioiden. Kaapin perälle unohtunut tuote ei kuitenkaan […]

Lue lisää »

Yritysilme uudistuu

Vitabalans on uudistanut logonsa. Tuttuun vitabalansinvihreään tunnukseen on lisätty 40-vuotisjuhlavuositunnuksesta tuttu Kiemurat-elementti. Elementti kuvastaa lääketehtaan linjastoa, josta hämeenlinnalaiset tabletit pyörivät […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Ruokaviraston Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Lacto Seven -maitohappobakteerien tuoteperhe on täydentynyt hyvänmakuisella uutuudella: Lacto Seven Chew on mansikka-vadelman makuinen maitohappobakteeri-purutabletti, joka maistuu koko perheelle.

Cranberry Strong -kapselissa on ainutlaatuinen yhdistelmä vahvaa karpalouutetta, neljää eri maitohappobakteerikantaa ja C-vitamiinia. Kapseli sopii kaikenikäisille naisille, myös raskauden ja imetyksen aikana.