Lääkkeet
Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme vaihtokelpoisia resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
Ravintolisät
Ravintolisämme täydentävät monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
Eläimille
Koirille, kissoille ja hevosille teemme turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita.

Yli 90 % käyttäjistä suosittelee Ferrodania!

Hämeenlinnassa kehitetty ja valmistettu Ferrodan Fe2+ 100 mg -rautavalmiste lanseerattiin myyntiin vuonna 2016. Vuonna 2019 rautaperhe kasvoi miedommalla 50 mg:n […]

Lue lisää »

Näin saat ravintolisistä parhaan hyödyn

Ravintolisiä käytetään terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion tukena täydentämään tiettyjen ravintoaineiden saantia yksilölliset tarpeet huomioiden. Kaapin perälle unohtunut tuote ei kuitenkaan […]

Lue lisää »

Sitruunahappo puhdistaa kalkkikertymät

Astianpesukoneen huono pesutulos, pyykinpesukoneen tunkkainen haju sekä kahvinkeittimen voimistunut ääni kielivät laitteisiin kertyneistä kalkkisaostumista. Kalkkia kertyy kaikkiin vettä käyttäviin kodinkoneisiin […]

Lue lisää »

Tuotteemme valmistetaan omissa tehtaissamme Hämeenlinnassa. Lääkevalmistuksemme tapahtuu GMP-määräykset täyttävässä, omassa lääketehtaassa tarkkojen laatukriteerien mukaisesti. Myös Ruokaviraston Oiva-tarkastuksen mukaan toimintamme on kaikin puolin viranomaisvaatimusten mukaista.

Meillä on lääkealan osaamista, jonka avulla suuntaamme vahvasti myös vientiin. Yrityksellämme on tytäryhtiöitä kolmessatoista Euroopan maassa joiden markkinoilla toimimme oman myyntiorganisaatiomme voimin.

Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Avainlippu kertoo yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippuun voit luottaa – merkki myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät kriteerit.

Arthrobalans Plus on neljän aktiiviaineen yhdistelmä. Tabletti sisältää vahvoina pitoisuuksina glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia.

Betax B12 1 mg on vahva B12-vitamiinitabletti muistin tueksi. Yksi imeskelytabletti päivässä auttaa turvaamaan riittävän B12-vitamiinin saannin. Raikas spearmintin maku.