Vitabalans työnantajana

 

Me olemme Vitabalans!

Vitabalansin toimintaa ohjaavat vahvat arvot: pyrkimys terveyden edistämiseen, ihmisten ja eläinten elämänlaatua parantavien, turvallisten lääkkeiden ja ravintolisien kehittäminen, ja niiden eettinen markkinointi. Tavassamme toimia korostuvat innovatiivisuus, palvelualttius ja periksiantamattomuus. Haluamme olla yritysasiakkaillemme ja kuluttajille se parempi vaihtoehto – niin hinnassa kuin laadussakin. Yhteisten päämäärien eteen Vitabalansilla työskentelee suuri joukko alojensa huippuosaajia – mm. farmasian, farmakologian, lääketieteen, ravitsemustieteen, kemian, bioanalytiikan, tekniikan, tuotannon ja logistiikan sekä markkinoinnin ja hallinnon ammattilaisia. Tuotantoketjun suomalaisuus on ehdoton valttimme sekä kotimaassa että vientimaissamme. Pyrimme toiminnassamme huomioimaan ihmisten tarpeet ja tuotteiden ajankohtaisuuden. Kestävät, terveyden edistämiseen tähtäävät käytännöt eivät ainoastaan tue tuotteidemme valmistusta – ne ovat periaatteita, joita arvostamme kaikessa toiminnassamme.

Kasvun tekijöitä

Yrityksemme kasvaa hallitusti ja kasvun myötä tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme, sekä kotimaahan että kansainvälisiin tehtäviin. Lääkeala tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia esimerkiksi tutkimuksen ja tuotekehityksen, lääkerekisteröinnin ja tuotannon sekä kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin parissa. Oman koulutusohjelmamme kautta valmennamme lääketyöntekijöitä tuotantomme erityistarpeisiin. Lisäksi työllistämme ammattilaisia muun muassa kaupallisten, teknisten ja humanististen tieteiden alueilta. Avoimet työpaikat löydät verkkosivuiltamme. Näiden sivujen lisäksi voit seurata meillä avautuvia paikkoja LinkedInistä.

Lähetä avoin hakemus

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt haettavana, voit lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi Kerro hakemuksessa mitä osaat ja mitkä asiat sinua erityisesti inspiroivat. Otamme sinuun yhteyttä mikäli sinulle sopiva tehtävä on vapautumassa. Erityisesti tuotannon ja varaston työntekijöistä meillä on sesonkivaihteluista johtuen pulaa.