Tietoa jälleenmyyjille

Kotimaisia terveystuotteita lääketehtaan ammattitaidolla

Tarjoamme erikoisliikkeille, päivittäistavarakaupoille sekä tavarataloille laadukkaita ja haluttuja hyvinvointituotteita voimakkaasti kasvavaan ravintolisäsegmenttiin. Vitabalansin tuotteilla muodostat valikoimaasi kokonaisen hyvinvoinnin paletin, josta kuluttaja voi poimia itselleen sopivimmat vaihtoehdot. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti ja läpinäkyvästi kaikissa tilanteissa. Tahdomme pitää hyvää huolta niin ammattilais- kuin kuluttaja-asiakkaidemme Vitabalans-kokemuksesta.

Miten erotumme muista? Tarjoamme Suomessa tuotettuja, tutkittuja ja turvallisia ravintolisiä,  hyvinvointituotteita ja eläinten täydennysrehuja kilpailukykyiseen hintaan. Tuotteemme tunnetaan nimenomaan kotimaisuudestaan – tästä takeena on meille myönnetty Avainlippu-merkki. Panostamme vahvasti tuotevalikoimamme ajankohtaisuuteen ja tuomme markkinoille säännöllisesti uusia, kysyntää vastaavia uutuustuotteita.

Suurin osa tuotteistamme on laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia. Tarkat tuotetiedot löydät verkkosivujemme tuotesivuilta. Käytämme tuotetietojen yhteydessä informatiivisia, kuvallisia symboleita kertomaan tuotteiden soveltuvuudesta erityisruokavalioita noudattaville.

Sopisivatko Vitabalansin tuotteet juuri sinun yrityksesi valikoimaan? Autamme sinua mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa sekä kilpailukykyisen hinnoittelumallin rakentamisessa. Laaja myyntiverkostomme ympäri Suomen mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun omalla paikkakunnallasi. Ole meihin yhteydessä, niin kerromme lisää!

MYYNNIN YHTEYSTIEDOT

OHJEET JÄLLEENMYYJILLE