Biotin Strong Hair & Nail

0,00 

Kuvaus

Ohuet hiukset tai liuskoittuvat kynnet ovat monelle tuttuja. Hiukset ja kynnet ovat sarveisainetta eli keratiinia. Se on vahva proteiini, jonka rakennetta lujittaa rikki. Hius kasvaa juuresta, jossa solut tuottavat jatkuvasti uutta keratiinia, mikä kovettuu keratiinisäikeiksi muodostaen hiuksen sisäosan. Kynsilevy koostuu kolmesta keratiinikerroksesta ja niiden välissä olevasta rasvasta. Kynnen juuressa oleva vaalea, puolikuuta muistuttava alue on pehmeää keratiinia, joka kovettuu kovaksi keratiiniksi kynnen kärkeä kohti. B-vitamiineista biotiinia tarvitaan keratiinin muodostamiseen. Biotiini edistääkin hiusten pysymistä normaalina. Hiusten ja kynsien hyvinvointia täydentää sinkki, joka ylläpitää hiusten ja kynsien normaalia kuntoa.

Biotin Strong Hair & Nail -tableteissa on hiuksille ja kynsille biotiinia, rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa ja sinkkiä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.
Ei lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Biotiinia 5 mg (10 000 % *)
Sinkkiä 15 mg (150 % *)
Metioniinia 40 mg

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Sinkkiglukonaatti, täyteaineet (selluloosa), L-metioniini, tärkkelys, D-biotiini, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Ingredienser
Zinkglukonat, fyllnadsmedel (cellulosa), L-metionin, stärkelse, D-biotin, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Pakkauskoko

60 tablettia

Valmistusmaa Suomi

www.vitabalanslady.fi

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista ja niiden verkkokaupoista