C-Vita 500 mg

0,00 

Kuvaus

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä. 

C-vitamiinilla on elimistössä monta tärkeää tehtävää. Sitä tarvitaan vastustuskyvyn eli immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan. C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä, jota mm. liikunta aiheuttaa. Lisäksi C-vitamiini tukee hermoston normaalia toimintaa ja riittävä C-vitamiininsaanti auttaakin vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini elimistön normaalille energiantuotolle. C-vitamiini tukee myös normaaleja psykologisia toimintoja. 

C-vitamiinilla on tärkeä rooli myös elimistön tukikudoksen, kollageenin, muodostumisessa verisuonten, luuston, ruston, ihon, ikenien ja hampaiden normaalia toimintaa varten. 

Käyttö 

C-vitamiinitabletti kannattaa ottaa ruokailun yhteydessä, sillä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä. 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa. 

Annostus 

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa niellään runsaan nestemäärän kanssa. 

Koostumus 

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: 

C-vitamiinia 500 mg (625 %*) 

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta 

Ainesosat
C-vitamiini (L-askorbiinihappo), täyteaineet (selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaine (kalsiumkarbonaatti). 

Ingredienser
C-vitamin (L-askorbinsyra), fyllnadsmedel (cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), ytbehandlingsmedel (polydextros, hydroxipropylmetylcellulosa, polyetylenglykol), klumpförebyggande medel (kiseldioksid), färgämne (kalciumkarbonat). 

Pakkauskoot 

120 tablettia 

Valmistettu Suomessa. 

Print Friendly, PDF & Email
päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja niiden verkkokaupoista