C-Vita + sinkki

0,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ravintolisä. Mansikanmakuinen C-vitamiini-sinkki-imeskelytabletti.

C-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Immuunijärjestelmän tärkeä tehtävä on ylläpitää elimistön vastustuskykyä. C-vitamiinia ja sinkkiä tarvitaan esimerkiksi vastustuskyvyn toiminnalle olennaisten valkosolujen kehittymiseen, erilaistumiseen ja toimintaan.

C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini ja sinkki suojaavat soluja hapetusstressiltä, jota mm. liikunta aiheuttaa. Riittävä C-vitamiinin saanti auttaa vähentämään myös väsymystä ja uupumusta.

Käyttö

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Annostus

Aikuisille 1 imeskelytabletti  päivässä.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

C-vitamiinia 500 mg (625 %*)
sinkkiä 15 mg (150 %*)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Fruktoosi, L-askorbiinihappo, natriumaskorbaatti, täyteaine (selluloosa), makeutusaine (sorbitoli, sukraloosi), sinkkisitraatti, mansikka-aromi, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ingredienser
Fruktos, L-askorbinsyra, natriumaskorbat, fyllnadsmedel (cellulosa), sötningsmedel (sorbitol, sukralos), zinkcitrat, jordgubbsarom, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Pakkauskoot

30 ja 120 tablettia

Valmistettu Suomessa.

Print Friendly, PDF & Email
päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja niiden verkkokaupoista