Barnens eget mjölksyrabakteriepreparat – Lacto Seven Kids

De små händerna hamnar lätt på alla möjliga ställen. Barn tenderar att stoppa det mesta i munnen, därför behövs det ett bra motstånd mot fel bakterier. Tarmens mjölksyrabakterier främjar hälsa och påverkar motståndet. Antibiotiska sprutor, kostförändringar och utländska bakterier i rörelse kan förändra den tarmliga bakteriebalansen, som inte tycks göra sig bra i en liten kropp.

De bästa bakterierna för små kroppar

Utvecklingen av barnets tarmflora börjar vid födseln och fortsätter upp till 3 års ålder. Mjölksyrabakterier är goda bakterier i tarmen. Således är det gynnsamt för barn i yngre åldrar att inta mjölksyrabakterier.

Mjölksyrabakterier hör till den normala tarmfloran. Lacto Seven Kids innehåller mjölksyrabakterier från sju naturliga mjölksyrabakteriestammar (Lactobacillus och Bifidobacterium) och vitamin D3.
De naturliga mjölksyrabakterierna i preparatet är belagda och är mycket resistenta mot magsyra. Således lever mjölksyrabakterier upp till tarmarna. Produkten innehåller också dental xylitol.

Lacto Seven Kids – för små barn och daglig användning. Öka motståndet och bibehåll tarmflorans balans – under resan, under antibiotikabehandling, vid kostförändringar.

Dosering: 1 smaksatt tuggbar tablett för barn över 1 år. Smak: jordgubb-hallon

Upptäck Vitabalans Kids produktfamilj: lactoseven.com
Och följ oss på Facebook.