Vitabalans – ett finskt läkemedelsföretag

 

Finsk farmaceutisk kunskap

Vitabalans Oy är ett privatägt finskt läkemedelsföretag som utvecklar, producerar och marknadsför receptbelagda- och receptfria läkemedel, kosttillskott, medicintekniska produkter och speciella djurfoder. Våra produkter exporteras till 14 länder i Europa där vi har dotterbolag. Alla fabriker, produktion, forskning och utveckling, registrering och huvudkontor ligger i Hämeenlinna, 100 km norr om Helsingfors.

Våra tre separata produktionsanläggningar har möjlighet att producera läkemedel, kosttillskott och mjölksyrabakterier. Vi har kapacitet för att producera tabletter, pulver, krämer och flytande lösningar.

Brett spektrum av de vanligaste läkemedlen.

Vårt produktsortiment inkluderar de vanligaste receptbelagda- och receptfria läkemedlen. Våra styrkor är inom utveckling, registrering och produktion utav läkemedel mot smärta, allergi, hjärt- och kärlsjukdomar och sömnlöshet.

Utöver läkemedel erbjuder vi ett brett utbud av kosttillskott som bidrar till en hälsosam livsstil. Högkvalitativa djurfoder och djurvårdsprodukter kompletterar produktportföljen. Vitabalans egenvårdsprodukter erbjuder ett stort och varierande sortiment där konsumenten kan välja ut vad som passar just honom eller henne.

Tillväxtfaktorer

Vårt företag växer på ett kontrollerat sätt och vi behöver konstant nya specialister. Läkemedelsindustrin erbjuder mångsidiga och intressanta karriärsmöjligheter, till exempel inom forskning och utveckling, läkemedelsproduktion och inom försäljning och marknadsföring.

Alla lediga positioner kan hittas på vår hemsida, Vacancies och LinkedIn.