Välgörande bakterie för magen

Lotta Keto-Tokoi
Näringsexpert

Mjölksyrabakterier är unika i varje människa – dess sammansättning påverkas av många faktorer, inklusive kost och ålder. Nyckeln till välbefinnande är att det finns en balans mellan lukrativa och skadliga bakterier. Mjölksyrabakterier spelar en viktig roll för att bibehålla den bakteriella balansen i floran samt för tarmfunktionen.

Unik sammansättning – sju stammar av mjölksyrabakterier i samma tablett.

Lacto Seven innehåller sju olika naturliga mänskliga mjölksyrabakteriestammar (Lactobacillus och Bifidobacterium), prebiotika (inulin) och vitamin D, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion. Förmågan och säkerheten hos noggrant utvalda bakteriestammar har noggrant visats i flera studier.

Fördelen med sju preparat som innehåller bakteriestammen är att stammarna verkar olika och vid olika punkter i tarmarna. För att dra nytta av mjölksyrabakteriepreparatet måste mängden levande bakterier vara tillräckligt stor. Därför innehåller en Lacto Seven-tablett en miljard levande mjölksyrabakterier vid tillverkningstillfället. Dessutom har Lacto Seven mjölksyrabakterier ett speciellt Bio-Support ™ -skydd som håller bakterierna levande och funktionella.

Den unika sammansättningen av Lacto Seven innehåller inulin, som fungerar som mat åt de goda tarmbakterierna och gynnar dess tillväxt som har en betydande roll för en frisk tarmflora.
D-vitamin upprätthåller i sin tur motståndet.

Bio-Support ™ håller magen i balans

Matsmältningen är vår absolut viktigaste funktion när det handlar om vår hälsa. Det är lätt hänt att mikrofloran i magen blir obalanserad vilket kan ha mycket negativa effekter på matsmältningen, eliminering av gifter och vår allmänna känsla av välbefinnande. Därför är det viktigt att säkerställa att bakterierna i mjölksyrabakterierna förblir levande och funktionella när de når tarmen.

Lacto Seven mjölksyrabakterier skyddas av den unika Bio-Support ™ -metoden. De omsorgsfullt utvalda mjölksyrabakteriestammarna av Lacto Seven är naturligt resistenta mot magsyror och gallsalter på grund av att bakterierna omges av en speciell beläggning av proteiner och kolhydrater. Bio-Support ™ skyddar mjölksyrabakterierna från att de kommer in i magen levande och fortsätter mot tarmarna. Bio-Support ™ -skyddar också mjölksyrabakteriernas förmåga att fungera under tablettframställning och lagring.

För daglig användning

Lacto Seven är lämplig för hela familjen för daglig användning. Mjölksyrabakterier är välgörande bakterier för tarmen. De är särskilt användbara vid antibiotikabehandling, resor och förändrad kost. Lacto Seven produkter finns tillgängliga i apotek, hälsokostaffärer och flera utvalda nätbutiker.

Lacto Seven-familjen innehåller även barnens egna Lacto Seven Kids. Ta en titt på alla våra mjölksyrabakteriprodukter på lactoseven.com/sv/