Magnex 375 mg + B6 pore
Tuotekuvaus

MAGNESIUM-B6-VITAMIINI-PORETABLETTI

HELPPO NAUTTIA!

Magnesiumia on eniten luustossa, lihaksissa ja pehmytkudoksissa. Magnesiumilla on monia tärkeitä elimistön säätelytehtäviä, ja se on olennainen aine mm. hermoston ja lihasten toiminnassa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, elektrolyyttitasapainoa ja proteiinien muodostusta. Magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina ja lihasten normaalia toimintaa.

Magnesium+B6-vitamiiniporetablettia on urheilijoiden ja liikuntaa harrastavilen kätevä käyttää urheilusuoritusten ohella turvaamaan mm. lihasten energiansaantia ja palautumista. Sekä magnesium että B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja B6-vitamiini lisäksi proteiini- ja glykogeenin (lihaksiin varastoitunut sokeri) aineenvaihduntaa.

B6-vitamiinilla on muitakin tärkeitä tehtäviä elimistössä. Se edistää mm. veren punasolujen muodostusta, immuunijärjestelmän toimintaa, hermojärjestelmän toimintaa ja hormonitoiminnan säätelyä.

Magnesiumin tarvetta lisää mm. fyysinen rasitus ja urheilu, yksipuolinen ruokavalio, toipilaisuus, pitkäaikainen imetys ja diabeteksen huono hoitotasapaino.


KOOSTUMUS
Vuorokausiannos 1 poretabletti sisältää:

  • Magnesiumia 375 mg
  • B6-vitamiinia 2,2 mg

Makeutettu syklamaatilla, sakariinilla ja mannitolilla. Makuna raikas sitruuna.

ERITYISTÄ
Ei sisällä sokeria, aspartaamia, laktoosia, gluteiinia. Sopii vegaaneille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


ANNOSTUS
1 poretabletti iltaisin. Liuota poretabletti lasilliseen vettä ja nauti.
 

PAKKAUSKOKO
20 poretablettia