Vitabalans Oy

on yli 35-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme apteekkisektorilla ovat mm. Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotiini Strong, B12 1 mg, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 70 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Slovakian, Slovenian, Saksan, Norjan, Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

LABORANTTI

Haemme Hämeenlinnan laadunvalvontalaboratorioomme laboranttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa laboratorioalan tutkinto. Aikaisempi kokemus kemiallisista analyysitekniikoista (esim. HPLC, UV, IR, titraukset) sekä työskentely GMP-ympäristössä katsotaan eduksi. Lisäksi olet innostunut, joustava ja vastuullinen tiimityöskentelijä, ja osaat käyttää sujuvasti MS Office -ohjelmistoja sekä ymmärrät englanninkielisiä ohjeistuksia. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia ja vastuullisia työtehtäviä kokeneessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laadunvalvontalaboratorion päällikkö Ullastiina Hakala klo 13 - 15 puh. (03) 615 6045 Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon 30.3.2018 mennessä osoitteeseen ullastiina.hakala(at)vitabalans.fi.

RAVITSEMUSASIANTUNTIJA, COPYWRITER

Etsimme kasvavaan digimarkkinoinnin tiimiimme Hämeenlinnaan

RAVITSEMUSASIANTUNTIJAA, COPYWRITERIÄ

Haemme ravitsemuksen ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaista kehittämään ja toteuttamaan viestintää, jonka kohderyhmänä ovat terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat sekä alan ammattilaiset. Olet yksi markkinointitiimimme avainhenkilöistä ja vastaat kansainvälisen yrityksemme digitaalisen viestinnän sisällöistä graafisen suunnittelijan työparina. Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa verkkoviestintää ja tuotekohtaisia kampanjoita yhdessä muun markkinointitiimin kanssa.

Odotamme sinulta:

-    lääketeollisuuden ja/tai ravitsemuksen sekä näihin aihealueisiin liittyvän  markkinointilainsäädännön vahvaa tuntemusta.
-    kokemusta menestyksekkäästä kuluttajamarkkinoinnista ja brändien rakentamisesta.
-    kykyä tuottaa mukaansatempaavia tekstisisältöjä ravitsemukseen liittyvistä aihealueista kuluttajakohderyhmälle sekä alan ammattilaisille.
-    intohimoa sisällöntuotantoon ja digitaalisten kanavien toimintalogiikkaan.
-    julkaisujärjestelmien ja taittotyökalujen hallintaa. Pystyt ylläpitämään verkkopalveluita ja toteuttamaan teknisesti sosiaalisen median sisältöjä sekä mm. display- ja hakukonemainontaa.
-    analytiikkatyökalujen tuntemusta ja hyödyntämistä työssäsi
-    hyvää kielitaitoa: suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi.
-    luovuutta, analyyttisyyttä, asiakaslähtöistä asennetta ja ihmissuhdetaitoja.

Tarjoamme vakavaraisen perheyrityksen työsuhde-edut sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja viestinnällisten tarpeidemme mukaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si, sekä mahdolliset työnäytteet, 4.2.2018 mennessä: mervi.salmela(at)vitabalans.fi.  Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Marketing Manager Mervi Salmela p. 050 4360 481 (arkisin klo 16-17). Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme varastotyöntekijöitä kokopäiväiseen työsuhteeseen varastoillemme Hämeenlinnan Ratasniittyyn. Edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat: Hyvä asenne työntekoon, tarkkuus, ripeys ja omatoimisuus. Kuorma-autokortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Lisätietoja tehtävistä antaa varaston työnjohtaja Markku Jalonen, puh. (03) 615 600. Pyydämme lähettämään hakemuksen 2.2.2018 mennessä osoitteeseen markku.jalonen(at)vitabalans.fi

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ LÄÄKEOSASTOLLE

Haemme palvelukseemme

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ LÄÄKEOSASTOLLE
vastaamaan ensisijaisesti itsehoitolääkkeiden markkinoinnista kuluttajille, apteekille ja terveydenhuollon ammattihenkilöille.

Tehtävän kuvaus:
Johdat oman vastuualueesi tuotteiden markkinointia ja myyntiä Suomessa. Tuotesalkkusi koostuu Vitabalans Oy:n Hämeenlinnassa valmistetuista pääasiassa reseptivapaista lääkkeistä sekä ns. A-tuotteista. Toteutat mediamarkkinointia kuluttajille yhteistyössä digi- ja mainososastojen kanssa. Laadit edustajille mm. apteekkien henkilöstölle pidettäviä tuotekoulutusmateriaaleja. Vastaat uusien tuotteiden lanseerauksista omaan tuotesalkkuusi. Sinulla on luonnollisesti tulos- sekä budjettivastuu omasta osastostasi.

Tehtävä edellyttää:
- Myyntihenkisyyttä, vahvaa tulostavoitteellisuutta, kykyä ymmärtää suurempia kokonaisuuksia
- Neuvottelu- ja kommunikointitaitoja
- Näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä apteekkikentälle erityisesti itsehoitolääkkeiden osalta
- Lääkemarkkinoinnin tuntemusta ja kokemusta
- Esimieskokemus katsotaan hakijalle eduksi
- Valmiit suhteet ja kontaktit sidosryhmiin, erityisesti apteekkiketjuihin
- Valmiutta matkustaa kotimaassa ja tehdä itsenäistä kenttätyötä

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Palkka: kuukausipalkka + vapaa autoetu.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen: veli.laurila(at)vitabalans.fi
Lisätietoja: tj. Jorma Taipale 0500-490801

LÄÄKETYÖTEKIJÖITÄ

Lääketyöntekijät toimivat tuotannossa eri tehtävissä niin valmistus- kuin pakkausosastolla lääke- ja ravintolisävalmistuksessa. Menestyminen tehtävässä vaatii tarkkuutta ja huolellista työskentelyasennetta. Aiempi kokemus puhdastilatyöskentelystä katsotaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia, vastuullisia ja vaativia työtehtäviä nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantoinsinööri Jari Kananen  klo 13-15, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon 2.2.2018 mennessä osoitteeseen jari.kananen(at)vitabalans.fi

TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRI

Haemme  Hämeenlinnaan  TUOTANTOTALOUSINSINÖÖRIÄ tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä.

Tehtävänäsi on vastata ensisijaisesti  yhtiön tuotannossa tarvittavien raaka- ja pakkausmateriaalien sekä muidenkin käyttötarvikkeiden hankinnoista, ostotoiminnan kehittämisestä ja toimittajasuhteiden hoitamisesta.

Edellytämme sinulta useamman vuoden työkokemusta esim. elintarvike-, kosmetiikka-, pesuaineteollisuudessa  ostotoiminnasta, tuotannon suunnittelusta tai tuotekehittelystä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tuotanto- ja pakkauskoneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja olet tottunut toimimaan sidosryhmäyhteistyössä. Olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen sekä innostut uusien asioiden kehittämisestä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan, vastuullisen ja vaativan työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä.Toimipisteemme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. (03) 615600 Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon 31.1.2018 mennessä osoitteeseen juuso.karvanen(at)vitabalans.fi.