Beauty Omega-7 Nourishment for Skin

Kuvaus

Ravintolisä. Tyrniöljy-jättihelokki-sinkki-vitamiini -kapseli.

Beauty Omega 7 -kapselissa yhdistyvät tyrnimarjaöljyn ja jättihelokin siemenöljyn hyvät rasvahapot. Monipuolisen koostumuksen täydentävät iholle tärkeä sinkki, pantoteenihappo (B5-vitamiini), antioksidanttina toimiva E-vitamiini ja nyt parannellussa koostumuksessa myös A-vitamiini.

Ravinteikas tyrnimarja on kuuluisa harvinaisista omega-7-rasvahapoistaan. Omega-7-rasvahappoja on erityisen runsaasti tyrnin hedelmälihassa, ja siksi Beauty Omega 7 -kapselin ainesosaksi on valittu tyrnin pehmeästä marjaosasta puristettua laadukasta tyrniöljyä. Jättihelokin siemenöljy puolestaan on erinomainen omega-6-rasvahappojen ja erityisesti gammalinoleenihapon (GLA) lähde.

Ainutlaatuinen yhdistelmä tyrnimarja- ja jättihelokkiöljyä yhdessä sinkin, pantoteenihapon, E- ja A-vitamiinin kanssa sopii erityisesti kuivalle iholle ja limakalvoille. Sinkki edistää ihon hyvinvointia ja E-vitamiini toimii antioksidanttina suojaten soluja hapetusstressiltä. A-vitamiini taas ylläpitää ihon ja limakalvojen kuntoa.

Käyttö

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Annostus

Aikuisille 1 kapseli 2 kertaa päivässä niellään veden kanssa.

Sopii myös lapsille 12-vuotiaasta alkaen, tällöin annostus on 1 kapseli päivässä veden kanssa.

Ei suositella raskaana oleville ja imettäville.

Koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää:
Tyrnimarjaöljyä 1000 mg
Jättihelokin siemenöljyä 200 mg
     Omega-3 rasvahappoja 9 mg
     Omega-6 rasvahappoja 288 mg
     Omega-7 rasvahappoja 403 mg
     Omega-9 rasvahappoja 80 mg
E-vitamiinia 10 mg (83 %*)
Pantoteenihappoa 4 mg (67 %*)
Sinkkiä 5 mg (50 %*)
A-vitamiinia 333 µg (42 %*)
*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Tyrnimarjaöljy (Hippophae rhamnoides L.), liivate (kalaperäinen), jättihelokin siemenöljy (Oenothera biennis L.), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), sinkkisitraatti, kiinteyttämisaine (soijalesitiini), dekspantenoli, betakaroteeni (A-vitamiini) väriaineet (betakaroteeni, rautaoksidi), dekspantenoli (B5-vitamiini).

Ingredienser
Havtornsolja (Hippophae rhamnoides L.), gelatin (ur fisk), jättenattljusfröolja (Oenothera biennis L.), fuktighetsbevarande medel (glycerol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), D-alfa-tokoferol (E-vitamin), zinkcitrat, förtjockningsmedel (sojalecitin), betakaroten (A vitamin), färgämne (betakaroten, järnoxid), dexpanthenol (B5-vitamin).

Pakkauskoot

120 kapselia

Valmistusmaa Saksa

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista ja niiden verkkokaupoista