Betax B12 1 mg

Kuvaus

Ravintolisä. B12-vitamiini imeskelytabletti.

Betax B12 1 mg imeskelytabletti on makeutettu ksylitolilla ja siinä on raikas spearmintin maku. B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota saadaan riittävästi vain eläinkunnan tuotteista kuten lihasta, kalasta, kananmunasta ja maidosta. B12-vitamiini on välttämätön vitamiini elimistölle ja se vaikuttaa terveyteen, psyykkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Sitä tarvitaan edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa ja happea kuljettavien punasolujen muodostumista. B12-vitamiini auttaakin vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiini on tärkeä muistille, sillä se edistää hermoston normaalia toimintaa ja psykologisia toimintoja.

B12-vitamiinin tarpeeseen vaikuttavat muun muassa vegaaniruokavalio ja ikä. Betax B12 1 mg vitamiinilisä on kehitetty turvaamaan riittävää B12-vitamiinin saantia vegaaneille ja niille, joilla B12-vitamiinin imeytyminen on heikentynyt.

B12-vitamiini imeytyy myös suun limakalvolta
B12-vitamiinia imeytyy tabletista myös suun limakalvolla edellyttäen, että tabletin vitamiinipitoisuus on hyvin korkea. Imeskeltävä tabletti sopii erityisesti niille, joilla B12 vitamiinin imeytyminen suolesta on heikentynyt.

Käyttö

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä. Tabletti imeskellään hitaasti ja annetaan sen sulaa suussa

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

B12-vitamiinia 1 mg (40 000 %*)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Makeutusaine (ksylitoli), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), syanokobalamiini, spearmint-aromi.

Ingredienser
Sötningsmedel (xylitol), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), cyanokobalamiini, spearmintarom.

Pakkauskoko

220 tabl.

Valmistettu Suomessa

Print Friendly, PDF & Email
päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja niiden verkkokaupoista