Befoli

0,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ravintolisä. Pitkävaikutteinen vahva B-vitamiinivalmiste.

B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, jotka varastoituvat elimistöön vähäisessä määrin. Siksi niiden päivittäinen saanti on tärkeää. Vitamiineja saadaan monipuolisesta sekaruuasta, mutta jotkut B-vitamiinit tuhoutuvat helposti ruuanvalmistuksessa.

B-vitamiinit ovat välttämättömiä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Niitä tarvitaan elimistössä edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa (B1, B2, B3, B5, B6 ja biotiini), jossa muodostuu elimistön tarvitsemaa energiaa ja elintärkeitä yhdisteitä. B12-vitamiini ja folaatti edistävät veren muodostusta. Osa B-vitamiineista (B1, B2, B3, B5, B6, B12) edistää hermoston normaalia toimintaa ja osa edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja (B1, B3, B6, B12). B3 (niasiini) ja biotiini edesauttavat lisäksi ihon pysymistä normaalina. B-vitamiinit (B2, B3, B6, B5, B12, folaatti) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

BEFOLI-valmiste sisältää kaikkia tärkeitä B-vitamiineja vahvoina pitoisuuksina. Lisäksi se on pitkävaikutteinen eli tabletista vapautuu suolistossa B-vitamiineja tasaisesti koko päivän ajan elimistön tarpeisiin.

Käyttö

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.

B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (25 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

B1-vitamiini 35 mg (3182 %*)
B2-vitamiini 35 mg (2500 %*)
Niasiini (B3) 35 mg (219 %*)
Pantoteenihappo (B5) 35 mg (583 %*)
B6-vitamiini 25 mg (1786%*)
B12-vitamiini 10 µg (400 %*)
Foolihappo 600 µg (300 %*)
Biotiini 150 µg (300%*)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), tiamiinimononitraatti, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli, riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesteri), väriaine (rautaoksidi), rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini.

Ingredienser
Fyllnadsmedel (cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa), tiaminmononitrat, kalcium-D-pantotenat, riboflavin, nikotinamid, pyridoxinhydroklorid, cyanokobalamin, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylcellulosa, polyetylenglykol, risstärkelse, sackarosester av fettsyror), färgämne (järnoxid), magnesiumsalter av fettsyror, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), pteroylmonoglutaminsyra, D-biotin.

Pakkaukset

30 tabl. ja 100 tabl.

Valmistusmaa Suomi

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista ja niiden verkkokaupoista