Echinasinkki

0,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ravintolisä. C-vitamiini-auringonhattu-sinkki -imeskelytabletti.

Echinasinkki sisältää auringonhattu-uutetta (Echinacea), acerola-kirsikkauutetta, sinkkiä, anista ja mentolia. Sinkki ja acerolan sisältämä luonnon C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Immuunijärjestelmän tärkeä tehtävä on ylläpitää elimistön vastustuskykyä. Anis ja mentoli maistuvat raikkailta suussa.

Käyttö

Käyttöä ei suositella, jos on allerginen mykerökukkaisille kasveille, kuten kehäkukille tai päivänkakkaroille, eikä autoimmuunisairauksia sairastaville.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää sokeria ja makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti neljä kertaa päivässä. Tabletin annetaan hitaasti liueta suussa.

Koostumus

Vuorokausiannos 4 tablettia sisältää:

C-vitamiinia 68 mg (85 %*)
Sinkkiä 13 mg (130 %*)
Auringonhattu-uutetta 58 mg

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Fruktoosi, makeutusaine (sorbitoli), täyteaine (selluloosa), lakritsiuute, kiinteyttämisaine (karboksimetyyliselluloosa), acerolakirsikkauute, sinkkiglukonaatti, auringonhattu-uute (Echinacea), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), anisöljy, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), mentoli.

Ingredienser
Fruktos, sötningsmedel (sorbitol), fyllnadsmedel (cellulosa), lakritsextrakt, förtjockningsmedel (karboximetylcellulosa), acerolakörbärsekstrakt, zinkglukonat, röd solhattextrakt (Echinacea), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), anisolja, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), mentol.

Pakkauskoot

20 ja 70 tablettia.

Valmistettu Suomessa.

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista, päivittäistavarakaupoista ja verkkokaupoista