Vita C 500 mg

0,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ravintolisä. Vahva C-vitamiinitabletti.

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä.

C-vitamiinilla on elimistössä monta tärkeää tehtävää. Sitä tarvitaan vastustuskyvyn eli immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan. C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä, jota mm. liikunta aiheuttaa. Lisäksi C-vitamiini tukee hermoston normaalia toimintaa ja riittävä C-vitamiininsaanti auttaakin vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini elimistön normaalille energiantuotolle. C-vitamiini tukee myös normaaleja psykologisia toimintoja.

C-vitamiinilla on tärkeä rooli myös elimistön tukikudoksen, kollageenin, muodostumisessa verisuonten, luuston, ruston, ihon, ikenien ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Käyttö

C-vitamiinitabletti kannattaa ottaa ruokailun yhteydessä, sillä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti 1-2 kertaa päivässä niellään veden kanssa.

Koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää:

C-vitamiinia 500-1000 mg (625-1250 %*)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
C-vitamiini (askorbiinihappo), täyteaineet (selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksypropyylimetyyliselluloosa, isomalti, rasvahappojen magnesiumsuolat), väriaine (kalsiumkarbonaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), keskipitkät triglyseridit.

Ingredienser
Laskorbinsyra (C-vitamin), fyllnadsmedel (cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa),  ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, isomalt,  magnesiumsalter av fettsyror), färgämne (kalciumkarbonat), klumpförebyggande medel (kiseldioksid), medellånga triglycerider.

Pakkauskoot

100 ja 200 tablettia

Valmistettu Suomessa.

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista ja niiden verkkokaupoista