Teho Sinkkiasetaatti

Kuvaus

Ravintolisä. Sinkkiasetaatti -imeskelytabletti.

Spearmintin makuinen sinkkiasetaatti-imeskelytabletti vastustuskyvyn ylläpitoon. Sinkkiasetaatti on täsmätuote vastustuskyvyn ylläpitoon. Sinkki edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Immuunijärjestelmän tärkeä tehtävä on ylläpitää elimistön vastustuskykyä. Sinkkiä tarvitaan esimerkiksi vastustuskyvyn toiminnalle olennaisten valkosolujen kehittymiseen, erilaistumiseen ja toimintaan.

Sinkkiasetaatti on paras sinkki imeskelytabletissa

Sinkkiasetaatti on paras sinkin kemiallinen muoto imeskelytabletissa, kun vastustuskyky tarvitsee tehoannoksen sinkkiä. Asetaatti ei sido sinkkiä vaan vapauttaa sinkki-ionit 100 %:sti sylkeen, jolloin aktiivisessa muodossa oleva sinkki pääsee vaikuttamaan jo imeskellessä. Sinkin tehovaikutuksessa päivittäinen sinkkiannos on oltava suuri, mielellään 80-90 mg jaettuna useampaan annokseen. Tabletti on imeskeltävä 2 tunnin välein niin, että tabletti liukenee hitaasti suussa noin 20 minuutin ajan. Muutaman päivän tai viikon kestävä sinkin imeskeltävä tehoannos yleensä riittää.

Sinkkiasetaattia voi käyttää myös tavalliseen tapaan (1 tabletti päivässä) vastustuskyvyn ylläpitämiseen.

Käyttö

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Annostus

Tehoannos: Aikuisille 5-6 tablettia päivässä, imeskele 1 tabletti kahden tunnin välein. Imeskele tablettia hitaasti ja anna sen liueta suussa vähintään 20 minuuttia. Tehoannos kannattaa aloittaa heti kun kokee vastustuskyvyn tarvitsevan erityistä tukea. Käytä tehoannosta enintään 14 vuorokautta. Tehoannosta ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville.

Normaaliannos: Aikuisille 1 tabletti päivässä imeskellään.

Koostumus

Tehoannos 5-6 tablettia sisältää:
Sinkkiä 75-90 mg (*750-900 %)

Normaaliannos 1 tabletti sisältää:
Sinkkiä 15 mg (*150 %)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Fruktoosi, makeutusaineet (ksylitoli, sukraloosi) , täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkiasetaatti, aromi (spearmint), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ingredienser
Fruktos, sötningsmedel (xylitol, sukralos), fyllnadsmedel (cellulosa, hydroxypropylcellulosa), konsistensmedel (natriumkarboxymetylcellulosa), zinkacetat, aromer (spearmint), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Pakkauskoko

50 tablettia

Valmistettu Suomessa.

Print Friendly, PDF & Email
päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja niiden verkkokaupoista