Karovit

Kuvaus

Ravintolisä. Beetakaroteenitabletti.

Beeta-karoteeni on luonnon antioksidantti, jonka elimistö muuttaa tarpeen mukaan A-vitamiiniksi. A-vitamiini edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina.

Ennen etelänmatkaa tai auringonottoa KAROVIT-kuuri kannattaa ottaa ihosta riippuen 1-2 viikkoa ennen matkaa. Matkan jälkeen kuuria jatketaan vielä 1-2 viikkoa. Auringonotossa iho on syytä suojata suojakertoimella olevalla aurinkovoiteella estämään ihon palaminen.

Käyttö

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville, imettäville tai lapsille.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Beetakaroteenia 6 mg
vastaa A-vitamiinia 1000 µg RE (125%*)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Maissitärkkelys, täyteaine (selluloosa), beeta-karoteeni (A-vitamiini), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ingredienser
Majsstärkelse, fyllnadsmedel (cellulosa), beta-karoten (A-vitamin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Koostumusta uudistettu
Karovit beetakaroteenitabletin koostumusta on uudistettu. Tuotteen raaka-aineena käytetty beetakaroteenivalmiste on vaihtunut, mikä näkyy uudistuneessa tuotteessa tablettien värimuutoksena. Karovit tabletin aikaisempi väri on ollut oranssin sävyinen. Raaka-ainevaihdoksesta johtuen uusi tabletti on vaaleampi ja beetakaroteeni näkyy tabletissa tummina pilkkuina. Tuotteen beetakaroteenipitoisuus pysyy ennallaan.

Pakkauskoko

140 tablettia

Valmistettu Suomessa

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista, päivittäistavarakaupoista ja verkkokaupoista