Lacto Seven Strong

Kuvaus

Ravintolisä. Maitohappobakteeri-D3-vitamiinikapseli.

Ihmisen suolistossa arvellaan olevan jopa 1,5 kg:n verran mikrobeja. Suurin osa suolistomikrobeista on bakteereita, joita suolistossa elää satoja tai jopa tuhansia eri lajeja. Suoliston bakteeristo muokkautuu ja kehittyy syntymästä alkaen aina pariin ikävuoteen asti. Sen jälkeen suolistomikrobiston koostumus on melko pysyvä ja hyvin yksilöllinen, ja eniten koostumusta muuttavat ruokavalio ja antibioottihoito. Terveessä suolistomikrobistossa vallitsee tasapaino, jossa ei ole tasapainoa häiritseviä bakteereita.

LACTO SEVEN STRONG -kapselissa on yhteensä 10 miljardia elävää maitohappobakteeria, seitsemästä eri maitohappobakteerikannasta (mm. Lactobacillus- ja Bifidobacterium-kantoja). Kapselissa on lisäksi D3-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä.

Bakteereilla ainutlaatuinen suojaus
Lacto Sevenin maitohappobakteereilla on erityinen Bio-Support™-suojaus, jossa bakteereita ympäröi peptidi-hiilihydraattiseos. Suojauksen ansiosta bakteerit kestävät mahan happamuutta, ja ne säilyvät elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Suolessa bakteerit kiinnittyvät suolen seinämään ja lisääntyvät.

Käyttö

Käytä Lacto Seven Strong -kapseleita kuuriluontoisesti tai tarvittaessa päivittäin.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Annostus

1 kapseli päivässä niellään veden kanssa.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:

10 × 109 (miljardia) cfu elävää maitohappobakteeria*
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus reuteri
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus

D3-vitamiinia 10 μg (200 %**)

*valmistushetkellä
**vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat
Maitohappobakteerivalmiste [maltodekstriini, antioksidantti (askorbiinihappo)], kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaineet (selluloosa, kalsiumfosfaatit), kolekalsiferoli, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine. Sisältää pieniä jäämiä maidosta ja soijasta.

Ei sisällä liivatetta. Kapselin kuori on kasviperäinen.

Ingredienser
Mjölksyrebakteriepreparat [maltodekstrin, antioxidant (askorbinsyra)], kapselhölje (hydroxypropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (cellulosa, kalciumfosfater), kolecalciferol, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror). Innehåller små rester av mjölk och soja.

Pakkauskoot

30 kapselia

Valmistettu Suomessa.

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista ja niiden verkkokaupoista