Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru

Kuvaus

Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru on vahva, raikkaan sitruunan makuinen purutabletti, jossa yhdistyvät hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti ja B6-vitamiini. Jo kahdesta purutabletista saat 375 mg magnesiumia ja 3 mg B6-vitamiinia.

Magnesiumilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. Se on olennainen kivennäisaine muun muassa hermostolle, lihaksille ja sydämelle, sillä se edistää niiden normaalia toimintaa. Yhdessä B6-vitamiinin kanssa magnesium tukee myös normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö

Lihasten, sydämen ja hermoston toiminnan tueksi. Urheilijoille ja liikuntaa harrastaville.

Annostus

Aikuisille 2 purutablettia päivässä.

Koostumus

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:
Magnesium 375 mg
B6-vitamiini 3,0 mg

Ainesosat
Magnesiumsitraatti (magnesium), makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli, stevioliglykosidit), aromi (sitruuna), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), happo (sitruunahappo), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini).

Ingredienser
Magnesiumcitrat (magnesium), sötningsmedel (xylitol, sorbitol, steviolglykosider), arom (citron),  fyllnadsmedel (hydroxipropylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), syra (citronsyra), pyridoxinhydroklorid (B6-vitamin).

Pakkauskoko

100 tablettia

Valmistusmaa Suomi

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista, päivittäistavarakaupoista ja verkkokaupoista