Vita C Kids

Kuvaus

Vitamiineja ja hivenaineita tarvitaan normaalin kasvun ja kehityksen tueksi ja vastustuskyvyn ylläpitoon. Hyviä C-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat marjat, hedelmät ja kasvikset. Mikäli lapsella on paljon ruoka-aineallergioita tai syystä tai toisesta yksipuolinen ruokavalio, on syytä varmistaa, että lapsi tai nuori saa riittävästi tarvitsemiaan vitamiineja ja hivenaineita esim. ravintolisän muodossa.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja auttaa ylläpitämään terveitä hampaita ja ikeniä.

Vita C Kids 100 mg on lasten oma pirskahteleva kirsikka-appelsiininmakuinen C-vitamiini purutabletti. Tuote sopii isoille ja pienille lapsille aina 1-vuotiaasta alkaen. Maistuva purutabletti on makeutettu ainoastaan ksylitolilla. Se sopii jokaiseen päivään tai kuuriluontoiseen käyttöön.

C-vitamiinin tarve vuorokaudessa vaihtelee iän mukaan.

Lapset:
6–11 kk: 20 mg/vrk
12–23 kk: 25 mg/vrk
2–5 vuotiaat: 30 mg/vrk
6–9 vuotiaat: 40 mg/vrk
10–13 vuotiaat: 50 mg/vrk

Alle kuusikuukautiset lapset saavat riittävästi C-vitamiinia äidinmaidosta tai äidinmaidonkorvikkeesta

Annostus

1- vuotiaasta alkaen 1 tabletti päivässä ja yli 3-vuotiaille 1-3 tablettia päivässä. Tabletti pureskellaan tai imeskellään. Varmista, että lapsesi pystyy syömään tabletin turvallisesti. Tabletti voidaan myös murskata. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Koostumus

Suositeltu vuorokausi annos 1-3 tablettia sisältää:

C-vitamiini 100 mg 100-300 mg * (125-375%)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:
Makeutusaine (ksylitoli), Acerola-kirsikkajauhe, C-vitamiini (natrium-L-askorbaatti), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), aromit (appelsiini, kirsikka).

Ingredienser:
Sötningsmedel (xylitol), Acerola-körsbärspulver , vitamin C (natrium-L-askorbat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), aromer (apelsin, körsbär).

Pakkauskoko

90 tablettia

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessaan. Säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessaan.

Valmistettu Suomessa.

Print Friendly, PDF & Email