Karpalo, maitohappobakteerit ja C-vitamiini vihdoin samassa kapselissa

Ravintolisien tuotevalikoimamme laajeni keväällä mielenkiintoisella uutuudella, kun toimme markkinoille karpaloa, maitohappobakteereita ja C-vitamiinia sisältävät Cranberry Strong Natural Defence -kapselit. Tuote on tarkoitettu luonnolliseksi tehosuojaksi kaikenikäisille naisille. Uutuus täydentää naisellisen hyvinvoinnin tueksi suunnattua Vitabalans Lady -tuotesarjaamme.

Tuotekehityksen lähtökohtana vahva pitoisuus karpalon tehoaineita

Karpalo tunnetaan ainutlaatuisista flavonoideistaan, proantosyanidiineista (PAC), ja nauttimalla karpaloita nämä bioaktiiviset yhdisteet erittyvät virtsaan. Tutkimuksissa on havaittu, että karpalon PAC-yhdisteillä on kyky vähentää tiettyjen haitallisten bakteerien kiinnittymistä ympäristöönsä. Jotta vaikutus olisi mahdollisimman tehokas, PAC-yhdisteitä tulisi tutkimusnäytön mukaan saada jopa 72 mg vuorokaudessa.

Cranberry Strong Natural Defence -valmisteen tuotekehityksessä lähtökohtana olikin saada kapseleihin mahdollisimman tehokas pitoisuus karpalon PAC-yhdisteitä. Tuotteeseen valittiin erittäin vahva, laadukas karpalouute, minkä ansiosta vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää 72 mg PAC-yhdisteitä.

Koostumusta täydentävät maitohappobakteerit ja C-vitamiini

Karpalon tehoaineiden lisäksi Cranberry Strong Natural Defence -kapselin koostumuksessa on mukana myös neljä erilaista, intiimialueen mikrobikasvustolle tyypillistä maitohappobakteerikantaa. Maitohappobakteerit kuuluvat intiimialueen normaaliin mikrobikasvustoon, ja kun se on tasapainossa, vieraille bakteereille on vähemmän elintilaa. Vuorokausiannoksessa on yhteensä kaksi miljardia elävää maitohappobakteeria. Valmisteen bakteerit on suojattu tehokkaasti vatsan happamuudelta, jolloin ne säilyttävät toimintakykynsä kulkiessaan ruoansulatuskanavan läpi.

Kolmantena vaikuttavana aineena kapseleissa on reilusti C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Karpalon tehoaineiden ja maitohappobakteerien rinnalla C-vitamiini täydentää tuotteen koostumuksen, ja näin kasassa on todellinen tehosuoja kaikenikäisille naisille.

Täysin kasviperäinen kapselikuori

Cranberry Strong Natural Defence -valmisteen vaikuttavat aineet on pakattu helposti nieltävän kapselin muotoon. Tarvittaessa kapselin voi myös avata ja sen sisällön sekoittaa kylmään nesteeseen. Kapselin kuori on täysin kasviperäinen, joten tuote sopii myös vegaanista ruokavaliota noudattaville.

Cranberry Strong Natural Defence on apteekkien ja luontaistuotekauppojen valikoimassa. Tuote on kehitetty ja valmistettu Hämeenlinnassa.