Vitabalansin sähköinen materiaalipankki on avattu

Olemme kuulleet jälleenmyyjiemme toiveita ja avanneet sähköisen materiaalipankin osoitteessa: media.vitabalans.com

Palvelu on suunnattu yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme myynnin tueksi. Kirjautumalla palveluun löydät tulostettavaksi ja digikanaviin (esim. some) tarkoitettuja markkinointimateriaaleja ja logoja tärkeimmistä tuotteistamme. Kirjautumistunnukset saat pyytämällä ne yrityspalvelustamme: [email protected]. Lisäksi materiaalipankista löytyy Vitabalansin virallinen logo eri muodoissa. Yrityslogot ovat saatavilla ilman kirjautumista.

Tuotekohtaisia materiaaleja ja logoja voi käyttää sellaisissa yhteyksissä, jotka liittyvät Vitabalansiin yrityksenä tai valmistamiimme tuotteisiin. Vitabalansin logon käyttöoikeus on sallittu journalistisen sisällön yhteydessä tai kuvituksena silloin, jos kyseessä on voimassa oleva tai tuleva virallinen kumppanuus Vitabalansin kanssa. Logosta tulee mahdollisuuksien mukaan linkittää verkkosivuillemme osoitteeseen vitabalans.fi .

Verkkokäyttöön sopivat tuotteiden pakkauskuvat löytyvät www.vitabalans.fi -tuotesivuilta

  1. Valitse tuotesivulla haluamasi pakkauskoko
  2. Klikkaa kuva suurennuslasista auki
  3. Tallenna kuva hiiren oikealla painikkeella.

Painokelpoisia pakkauskuvia voi tiedustella yrityspalvelustamme.

Linkki materiaalipankkiin löytyy vitabalans.fi etusivun päävalikosta Vitabalans > Materiaalipankki sekä sivuston alaosan footerista.