Nyt jos koskaan kannattaa suosia suomalaista

Me Vitabalansilla olemme ylpeitä siitä, että lähes kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa ja toimintamme edistää suomalaista työtä. Koronakriisin keskellä kotimainen valinta on tärkeämpää kuin kenties koskaan aiemmin. Ostamalla suomalaisia tuotteita pidämme huolta toisistamme ja Suomen pyörät pyörimässä. Pienellä valinnalla on valtava merkitys.

Jokainen voi olla osa hyvän ketjua

Vitabalans on mukana tänään 30.4.2020 alkaneessa valtakunnallisessa Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -yhteisviestintäkampanjassa, jossa kannustamme suomalaisia ostamaan kotimaisia tuotteita. Kampanja toteutetaan yhdessä Suomalaisen Työn Liiton, K-ryhmän, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n sekä kotimaisten yritysten kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on kohdistaa ostot suomalaiseen työhön, jotta työllistämme ja pidämme Suomen vahvana vaikeinakin aikoina.

Hyvän ketjussa ovat mukana suomalaista työtä tekevät yritykset, huoltovarmuuden turvaavat tuottajat, näitä tuotteita kuluttajan käsiin välittävät jälleenmyyjät sekä kuluttaja itse. Näinä aikoina on tärkeää, että kaikki me ketjun toimijat puhallamme yhteen hiileen. Jokainen meistä voi tehdä mahdollisuuksiensa mukaan joko pienen tai suuren valinnan suomalaisen työn puolesta.

Siksi mekin kehotamme: ”Ole osa hyvän ketjua. Osta työtä Suomeen!”

Aidosti kotimaisen tunnistaa Avainlipusta

Suomalaisen Työn Liitto myönsi Vitabalansille Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden vuonna 2015. Merkki kertoo siitä, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa – siksi kannamme sitä ylpeydellä. Avainlippu löytyykin jo lähes kaikista kuluttajapakkauksistamme.