Sinkki Asetaatti sai seurakseen uuden makuvaihtoehdon

Vitabalansin suosittu Sinkki Asetaatti -imeskelytabletti on hyvänmakuinen täsmätuote vastustuskyvyn tueksi.  Imeskeltävä sinkkiasetaatti on paras sinkin muoto kuuriluontoisessa tarpeessa – se ei sido sinkkiä, vaan vapauttaa kaikki sinkki-ionit kokonaan sylkeen, jolloin sinkki pääsee vaikuttamaan paikallisesti nielun limakalvoilla. Nyt Sinkki Asetaatista on saatavilla kaksi makuvaihtoehtoa, kun tuttu minttu-mansikka sai rinnalleen lempeän lakritsisen uutuusmaun.

Valitse Sinkki Asetaatti silloin, kun kurkku tarvitsee tehoannoksen sinkkiä

Sinkin yksi tärkeistä tehtävistä on tukea immuunijärjestelmän eli elimistön oman puolustusjärjestelmän toimintaa. Immuunijärjestelmä ylläpitää vastustuskykyä ja puolustaa kehoa viruksia ja bakteereita vastaan.

Sinkki Asetaatti -tabletissa sinkin muotona on 100 %:sti sinkkiasetaatti, minkä ansiosta kaikki tabletin sisältämä sinkki vapautuu jo imeskellessä ja pääsee siten vaikuttamaan paikallisesti nielussa. Sinkkiasetaatin tehon edellytyksenä on, että sinkki-ionit pääsevät vaikuttamaan nielun alueella riittävän pitkään, vähintään 20 minuuttia. Lisäksi sinkin tehovaikutuksessa päivittäisen sinkkiannoksen on oltava suuri, mielellään 80–90 mg jaettuna useampaan annokseen. Tehoannos kannattaa aloittaa heti kun kokee vastustuskyvyn tarvitsevan erityistä tukea, ja tehoannosta suositellaan käytettävän korkeintaan 14 vuorokauden ajan.

Makean mintun rinnalle uutuusmaku lempeä lakritsi

Sinkki Asetaatti -tablettien tuotekehityksessä tablettien maku ja koostumus on hiottu huippuunsa. Tuloksena on kaksi imeskeltävän hyvänmakuista makuvaihtoehtoa: minttu-mansikka ja uutuusmaku lakritsi. Vanha tuttu minttu-mansikka on makean raikas, kun taas uutuudessa on miellyttävän pehmeä lakritsin maku. Kummassakaan tuotteessa ei ole sinkille tyypillistä epämiellyttävää jälkimakua. Lisäksi tabletit liukenevat suussa hitaasti, mikä on tärkeää, jotta sinkin tehoannos olisi riittävän kauan nielun alueella.

Sinkki Asetaatti -tabletit valmistetaan tehtaallamme Hämeenlinnassa, ja tuotteilla on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus. Tabletit ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja sopivat myös vegaaneille.

Molemmat Sinkki Asetaatti -makuvaihtoehdot löydät apteekeista ja luontaistuotekaupoista.

Lisätietoa Sinkki Asetaatista pääset lukemaan osoitteesta www.kotimaisetsinkit.fi. Sivuilta löydät myös hyödyllisen Sinkin ostajan oppaan, joka auttaa valitsemaan tarpeeseesi sopivan sinkkituotteen laajasta sinkkituotteiden valikoimasta.