Unital-uutuus rauhoittaa ja helpottaa nukahtamista

Suomessa kehitetty ja valmistettu Unital-tuoteperhe laajenee monipuolisella Unital Plus 1,9 mg -nukahtamisvalmisteella. Uutuus ei ainoastaan helpota nukahtamista vaan vaikuttaa myös nukahtamista vaikeuttaviin tekijöihin; ylivireyteen ja stressiin. Stressistä johtuva ylivirittyneisyys hankaloittaa uneen vaipumista, kun sydämen syke tuntuu tiheänä rinnassa ja ajatukset pyörivät huolien, murheiden ja tekemättömien asioiden ympärillä.

Illalla ennen nukkumaanmenoa otettava Unital Plus 1,9 mg -valmiste pitää sisällään vihreästä teeuutteesta eristettyä L-teaniinia, joka rauhoittaa ja rentouttaa hermostoa. Yhdessä melatoniinin kanssa se helpottaa unen tuloa ja tukee levollista unta. Valmisteeseen on lisätty myös hermostolle ja aivojen välittäjäaineille tärkeitä ravintoaineita, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Magnesiumin muodoksi on valittu suosittu magnesiumsitraatti.

Nukahtamisvalmisteen ajoitus on tärkeä
Unital Plus 1,9 mg tabletti kannattaa ajoittaa otettavaksi aina samaan aikaan illalla 1–2 tuntia ennen nukkumaan menoa. Vaikuttavat aineet imeytyvät nieltävästä tabletista puolessa tunnissa ja aikaansaavat nukahtamiselle ja levolliselle unelle otollisen väsyneen ja rauhallisen olotilan.

Unital Plus 1,9 mg valmisteen 4 in 1 koostumus
Unital Plus 1,9 mg koostumus on tarkasti mietitty ja valmisteeseen on valittu tunnettuja, vaikuttavia ja turvallisia ainesosia. Vuorokausiannoksen 1 tabletti sisältää:

L-teaniinia 50 mg
Magnesiumia 60 mg
Melatoniinia 1,9 mg
B6-vitamiinia 2,2 mg

Uutuus on saatavilla apteekeista.

Tutustu myös muihin Unital -tuoteperheen melatoniinivalmisteisiin: www.unital.fi