Terveyttä elämääsi Vitabalansin tuotteilla

vitabalans_laakkeet

Lääkkeet

Lääkkeet Tuotevalikoimamme kattaa tyypillisimpiin vaivoihin määrättävät resepti- ja itsehoitolääkkeet. Vahvuutemme on erityisesti kivun, allergian, sydän- ja verisuonitautien sekä unettomuuden hoitoon tarkoitettujen, vaihtokelpoisten lääkkeiden kehityksessä ja valmistuksessa.

vitabalans_ravintolisat

Ravintolisät

Ravintolisät Lääkkeiden lisäksi tarjoamme laajan valikoiman ravintolisiä hyvinvoinnin vaalimiseen monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen tueksi. Vitabalansin ravintolisät muodostavat kokonaisen hyvinvoinnin paletin, josta kuluttaja voi poimia itselleen sopivimmat vaihtoehdot.

vitabalans_elaimille

Eläinten täydennysrehut

EläimilleLaadukkaat eläinten täydennysrehut ja hoitotuotteet täydentävät portfoliotamme. Valikoimastamme löytyy tuotteita pieneläimille, kuten koirille ja kissoille, sekä harraste- ja kilpahevosille. Koirille on oma PRObalans-sarja ja hevosille EQUIbalans-sarja.

vitabalans_itsehoito

Hoitotuotteet ja lääkinnälliset laitteet

Itsehoitotuotteiden valikoimaa täydentävät koko kehon hoitotuotteet sekä ihoa hoitavat erikoisvoiteet. Itsehoitotuotteiden ryhmään kuuluu lisäksi joukko tuotteita, jotka määritellään lääkinnällisiksi laitteiksi, kuten esimerkiksi ummetusvalmiste MacroBalans. Lääkinnällisiä laitteita Vitabalansin valikoimissa edustavat myös haavanhoitotuotteet, kuten puhdistusaineet ja laastarit erilaisille haavatyypeille ja Gynolacta naisille intiimiterveydenhuoltoon.