Lääkkeet
Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför receptfria och receptbelagda läkemedel.
Ravintolisät
Vårt breda utbud av kosttillskott stödjer en hälsosam livsstil.
Eläimille
Vi tillverkar säkra och högkvalitativa specialprodukter för hundar, katter och hästar.
vitabalans_oivallinen_yritys

Farmaceutisk kunskap

Våra styrkor är inom utveckling, registrering och produktion av läkemedel mot smärta, allergi, hjärt- och kärlsjukdomar och sömnlöshet.

vitabalans_kansainvalisyys

Lokal men samtidigt global

Våra produkter exporteras till flertalet länder och vi har dotterbolag i 14 länder i Europa. Produkterna tillhandahålls av ett stort urval av apotek.

vitabalans_avainlippu

Vi värderar hög kvalitet

Alla fabriker, produktion, forskning, utveckling, registrering och huvudkontor är belägna i Hämeenlinna, 100 km norr om Helsingfors.

Lacto Seven mjölksyrabakterier stärker immunitetet och stöder tarmvården. De är speciellt användbara under antibiotikabehandling, på resor och kostförändringar.

Biotin Strong har utvecklats för att stödja välmående hår och naglar. Det innehåller biotin, zink och den svavelhaltiga aminosyran metionin.

Magnesium reglerar många biokemiska reaktioner, och är en viktig substans i funktionen av muskler, inklusive hjärtat och nerver.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför receptbelagda läkemedel, egenvårdsläkemedel, kosttillskott och kosttillskott för djur. De mest välkända märkena inom apoteksortimentet är Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotin Strong, Vita B12, Ferrodan, LactoSeven, Magnex och Unital. Alla våra produktionsanläggningar samt huvudkontor är belägna i Hämeenlinna. Vi har ungefär 120 anställda, varav cirka 70 anställda i dotterbolagen i Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tjeckien, Ungern, Slovakien, Slovenien, Tyskland, Norge, Sverige och Danmark.