För apotek

Högkvalitativa läkemedel och egenvårdsprodukter för apotek.

Vitabalans är ett finskt läkemedelsföretag som utvecklar, producerar och marknadsför receptbelagda- och receptfria läkemedel, kosttillskott och medicintekniska produkter. Vårt produktsortiment inkluderar de vanligaste receptbelagda- och receptfria läkemedlen. Utöver läkemedel, erbjuder vi ett brett sortiment av kosttillskott som bidrar till en hälsosam livsstil.

Hur skiljer vi oss från andra läkemedelsföretag? Vi erbjuder apotek beprövade läkemedel och kosttillskott till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har ett stort antal experter inom relevanta områden för att säkerställa att vårt produktsortiment är aktuellt samt att det uppfyller dem krav som ställs utav myndigheter.

De flesta utav våra produkter är fria från laktos och gluten samt lämpliga för vegetarianer. Du kan hitta mer detaljerad produktinformation på vår hemsida. Vi använder informativa symboler i anslutning till produktinformation för att indikera lämplighet för personer med särskild diet.

Skulle Vitabalans produkter passa ert apotek? Vi hjälper gärna till och skapar en lämplig produktportfölj med konkurrenskraftiga priser. Vårt omfattande nätverk möjliggör för en personlig service i ditt lokala område. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Försäljning, Finland

Heli Broberg
Sales Manager
+ 358 50 5913770

Försäljning, andra länder

Juliusz Rakowski
Export Manager
+358 3 615 6033

email: first [email protected]