Raikas uutuus Magnex-tuoteperheeseen

Vahvat kotimaiset Magnex-magnesiumvalmisteet saivat rinnalleen raikkaan uutuuden, kun tuoteperhe täydentyi magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia sisältävillä sitruunan makuisilla purutableteilla. Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru on tarkoitettu tukemaan lihasten, mukaan lukien sydänlihaksen, ja hermoston normaalia toimintaa.

Hyvin imeytyvää magnesiumia kirpeän sitruunaisessa muodossa

Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru on erittäin vahva magnesiumpurutabletti: jo kahdesta kirpeän sitruunan makuisesta tabletista saat 375 mg magnesiumia (100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta). Valmisteen magnesium on magnesiumsitraattia, jota pidetään erityisen hyvin imeytyvänä magnesiumin muotona. Magnesiumin lisäksi koostumuksessa on mukana myös B6-vitamiinia, joka täydentää magnesiumin vaikutuksia. Tabletti on makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja stevialla. Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru sopii vegaaniseen ruokavalioon.

Magnex – vahvat magnesiumvalmisteet

Monipuolisesta Magnex-tuotteiden valikoimasta löytyy magnesiumia monessa muodossa: perinteisinä nieltävinä tabletteina, yhdistettynä B6-vitamiiniin, poretabletteina ja nyt myös raikkaina purutabletteina. Kaikkia Magnex-tuotteita yhdistää reilu magnesiumin määrä: vuorokausiannoksesta saat aina 375 mg magnesiumia. Magnex-sarjan tuotteet löydät apteekeista, luontaistuotekaupoista ja hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.

Varmista magnesiumin saantisi – valitse kotimainen Magnex.

Tutustu Magnex-tuoteperheeseen osoitteessa www.magnex.fi.