Asiantuntijalääkäri, lääketieteellinen yksikkö

Vitabalans Oy on suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme geneerisiä lääkevalmisteita Suomen ja Euroopan markkinoille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat reseptilääkkeet, käsikauppalääkkeet, lääkinnälliset laitteet ja tarvikkeet, ravintolisät ja eläinvalmisteet.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme lääketehtaallemme Hämeenlinnaan

Asiantuntijalääkäriä

Osallistut oman vastuualueesi viranomaishakemusdokumenttien laatimiseen (lääkkeet ja lääkinnälliset laitteet) sekä viranomaisvastineiden tekemiseen. Teet yhteistyötä osaston QPPV:n kanssa ja toimit hänen sijaisena osallistuen lääketurvan toimintaan mm. haittavaikutusten arvioinnin osalta. Vastaat yrityksen sisäisistä ja ulkoisista lääketieteellisistä koulutuksista Vitabalansin tuotteisiin ja tuotteiden indikaatioihin liittyen kohderyhmä huomioiden. Tämän lisäksi vastaat osaston projektien seurannasta ja raportoit toimialan johtajalle.

Edellytämme sinulta
• Lääkärin tutkintoa (farmakologia)
• Oma-aloitteellisuutta, mutta myös kykyä toimia osana ryhmää
• Hyvää englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
• Kykyä hoitaa useita projekteja samanaikaisesti

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lääketeollisuudessa sekä kokemusta kliinisistä tutkimuksista ja markkinatutkimuksista.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän nuorekkaassa työyhteisössä, vakavaraisessa perheyhtiössä. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkaarijohtaja Kati Sällinen, p. 050 5144 563. Parhaiten saat häneen yhteyden seuraavina aikoina: maanantaisin ja perjantaisin klo 12–15 sekä keskiviikkoisin klo 10–12.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen 23.2.2024 mennessä sähköpostitse [email protected] otsikolla ”Asiantuntijalääkäri”.

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alue on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.