Brand Manager, lääkkeet

Vitabalans on vakavarainen ja kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Haemme markkinointitiimiimme idearikasta ja tuloshakuista

BRAND MANAGERIA

kehittämään valmistamiemme suomalaisten lääkkeiden markkinointia ja tunnettuutta kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Brand Managerina vastaat Vitabalansin resepti- ja itsehoitolääkeportfolion hallinnasta sekä markkinoinnin ja myynnin pitkäjänteisestä kehittämisestä. Suunnittelet ja toteutat tuotteiden tunnettuutta ja menekkiä edistäviä markkinointitoimenpiteitä yhdessä kansainvälisen myyntiorganisaatiomme kanssa niin kotimaan kuin Euroopan vientimaiden tarpeisiin. Tunnet lääkemarkkinat ja -toimijat, seuraat aktiivisesti alan trendejä ja hallitset erityisesti asiantuntijoille kohdistetun digitaalisen markkinoinnin monet mahdollisuudet. Teet myös tiivistä yhteistyötä apteekkiasiakkaidemme kanssa ja luot suhteita tärkeisiin sidosryhmiin ja vaikuttajiin. Olet tulosvastuullinen ja raportoit menestymisestäsi toimitusjohtajalle.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on vahva can-do asenne, luova ja innovatiivinen työote sekä tahto kehittyä yhä paremmaksi. Saat myös koko ympärillä olevan tiimisi ja asiakkaat rakastumaan ideoihisi, ja pystyt perustelemaan niiden kaupallisen hyödyn. Lisäksi tunnet lääke- ja elintarvikemarkkinoinnin lainalaisuudet sekä lääkejakelun ja apteekkiliiketoiminnan erityispiirteet.

Vakuutat meidät, mikäli

  • sinulla on usean vuoden kokemus pitkäjänteisestä markkinoinnista apteekkiympäristössä tai lääketeollisuudessa.
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. farmasian alan/proviisorin, kemian, biokemian tai lääketieteen tutkinto) sekä käytännön työssä karttunut myynnin ja markkinoinnin ymmärrys. RLE-tutkinto katsotaan eduksi.
  • tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi ja hallitset erinomaisesti englannin kielen (kirjallisesti ja suullisesti). Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työkielesi tässä tehtävässä on osin englanti.
  • kykenet itsenäiseen ja itseohjautuvaan työhön, olet huolellinen ja aikaansaava. Pystyt myös ohjaamaan tiimisi toimintaa tulosvastuullisesti ja yrityksen strategian mukaisesti.
  • osaat peilata menestymistäsi myynnin seurannan raportteihin ja etsiä kasvun mahdollisuuksia markkinadatasta.
  • uskot tiimityön voimaan. Sinulle tärkeintä ei ole oma menestymisesi vaan koko markkinointitiimin kehittyminen ja yhdessä onnistuminen.

Tarjoamme sinulle motivoivan ja vastuullisen työn suomalaisessa kasvuyrityksessä sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Tiimimme koostuu kotimaan ja viennin alue- ja myyntipäälliköistä, brand managereista, myyntiedustajista sekä oman luovan osastomme suunnittelijoista. Tiimisi työskentelee pääkonttorillamme Hämeenlinnassa ja toivomme myös sinun viihtyvän toimistotyössä. Tehtävään kuuluu säännöllistä asiakastyöskentelyä ja matkustamista Suomessa. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja tarpeidemme mukaiseksi.

Palkka: Kuukausipalkka ja vapaa autoetu.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Brand Manager, lääkkeet”. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mervi Salmela p. 050 4360 481 (miel. arkisin klo 8-9 ja 16-17).

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueemme on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on kotimaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus. www.vitabalans.fi