Magnex Osta ja saa -kampanja on käynnissä

Tämän kevään näkyvin Magnex-kampanjamme on alkanut. Kampanjassa hemmotellaan kertaostonsa kahteen tuotteeseen kasvattanutta kuluttajaa upealla tuotepalkinnolla. Valittavana on Luhdan pehmeä ja muhkea kylpypyyhe tai laadukas lasijuomapullo.


Kampanjassa vähintään kahden Magnex-magnesiumtuotteen ostaja saa valita itselleen laadukkaan tuotepalkinnon.

– Osta ja saa -konsepti antaa asiakkaillemme mahdollisuuden lisämyyntiin, kun kuluttajalle voi nyt tarjota yhden sijaan kahta Magnex-tuotetta. Olemme halunneet panostaa erityisesti palkintojen laatuun ja käytettävyyteen. Kotimainen Luhdan kylpypyyhe ja laadukas lasinen juomapullo tukevat Magnexin brändilupausta, kertoo kampanjasta vastaava Brand Manager Mia Saarinen.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa: Kuluttaja pääsee lunastamaan palkinnon itselleen lataamalla Magnex-tuotteiden ostokuitin kampanjasivustolle www.kisa.magnex.fi. Valittu palkinto toimitetaan kuitin ladanneille postitse. Kampanja-aika on 1.4.-31.5.2021. Kampanja koskee Magnex 375 mg 100-180 tabl. pakkauksia.


Kampanja koskee Magnex 375 mg 100-180 tabl. pakkauksia.

Näyttävä ja tehokkaasti tavoittava mainonta takaa sen, että kampanja ei jää kuluttajilta huomaamatta. Magnex näkyy ja kuuluu radiossa, lehdissä, digitaalisissa kanavissa sekä sosiaalisessa mediassa. Kampanjaelementit ovat laajasti esillä myymälöissä ja verkkokaupoissa toukokuun loppuun asti.

Tutustu Magnex-tuotteisiin osoitteessa www.magnex.fi