Ravitsemusasiantuntija markkinointitiimiin

Etsimme markkinoinnin ja viestinnän tiimiimme Hämeenlinnaan

RAVITSEMUSASIANTUNTIJAA

Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Haemme ravitsemuksen ammattilaista kehittämään ja toteuttamaan viestintää, jonka kohderyhmänä ovat terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat sekä alan ammattilaiset. Olet yksi markkinointitiimimme avainhenkilöistä ja vastaat asiantuntijana kansainvälisen yrityksemme viestinnän sisällöistä, markkinointimateriaalien tekstien oikeellisuudesta, kuluttajapalvelusta (valmistamiemme ravintolisien osalta) sekä tuotekoulutuksista. Tehtävänäsi on tuottaa erityisesti ravitsemusta ja ravintolisiä koskevia tekstisisältöjä omiin viestinnän kanaviimme sekä laatia tuotekoulutusmateriaaleja. Osallistut myös kampanjasuunnitteluun sekä tuotekehitysprojekteihin yhdessä muun markkinointitiimin ja tuotepäälliköiden kanssa.

Odotamme sinulta:

  • vahvaa asiantuntijuutta elintarvikkeista ja ravitsemuksesta sekä näihin aihealueisiin liittyvän liiketoiminnan ja markkinointilainsäädännön hallintaa. Apteekkiliiketoiminnan ja farmasian tuntemus on etu tässä tehtävässä.
  • kokemusta menestyksekkäästä kuluttajamarkkinoinnista ja brändien rakentamisesta tai pitkäjänteisestä sisällöntuotannosta sekä kuluttaja- että ammattilaiskohderyhmille.
  • kykyä tuottaa mukaansatempaavia tekstisisältöjä ravitsemukseen liittyvistä aihealueista.
  • intohimoa sisällöntuotantoon ja digitaalisten kanavien toimintalogiikkaan, verkkojulkaisujärjestelmien ja taittotyökalujen hallinta katsotaan eduksi.
  • hyviä neuvottelu- ja kommunikointitaitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkieli tässä tehtävässä on osin englanti.
  • luovuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektinhallintaan sekä asiakaslähtöistä asennetta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn suomalaisessa kasvuyrityksessä ja sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Tiimimme koostuu markkinointi- ja myyntipäälliköistä, brand managereista, vientipäälliköistä ja heidän ohjauksessaan olevista maiden myyntiorganisaatioista, sekä oman luovan osastomme suunnittelijoista. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja viestinnällisten tarpeidemme mukaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si, sekä mahdolliset työnäytteet: recruitment@vitabalans.com osoitteella ”Ravitsemusasiantuntija, markkinointi. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Mervi Salmela p. 050 4360 481 (arkisin klo 8-9 ja 16-17). Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alue on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.