Biotiini Balans

Kuvaus

Hiuksien ja kynsien rakennusaineena on sarveisaine eli keratiini. Keratiini on proteiini, jonka rakennetta lujittaa rikki. Hius kasvaa juuresta, jossa solut tuottavat jatkuvasti uutta keratiinia, mikä kovettuu keratiinisäikeiksi muodostaen hiuksen sisäosan. B-vitamiineista biotiini on tarpeellinen keratiinin tuotannolle. Biotiini edistääkin hiusten pysymistä normaalina. Hiusten hyvinvointia täydentää sinkki, joka myöskin edistää hiusten pysymistä normaalina.

Kynsilevy koostuu kolmesta keratiinikerroksesta ja niiden välissä olevasta rasvasta. Kynnen juuressa oleva vaalea, puolikuuta muistuttava alue on pehmeää keratiinia, joka kovettuu kovaksi keratiiniksi kynnen kärkeä kohti. Hivenaineista sinkki edistää kynsien pysymistä normaalina.

Biotiini-vitamiini ja sinkki vaikuttavat myös ihoon ja limakalvoihin, sillä ne edistävät niiden pysymistä normaaleina. Biotiini Balansissa on hiuksille ja kynsille biotiinia, rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa ja sinkkiä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.

Ei lapsille, raskaana oleville eikä imettäville.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Biotiinia 5 mg
Sinkkiä 15 mg
Metioniinia 40 mg

Ainesosat
Sinkkiglukonaatti, täyteaineet (selluloosa, tärkkelys), L-metioniini, D-biotiini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Ingredienser
Zinkglukonat, fyllnadsmedel (cellulosa, stärkelse), L-metionin, D-biotin, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggandemedel (kiseldioxid).

Pakkauskoko

60 tablettia

Valmistusmaa Suomi

Print Friendly, PDF & Email
päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja niiden verkkokaupoista