Pitkävaikutteinen C-vita 500 mg

0,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Pitkävaikutteinen C-vita on vahva C-vitamiinitabletti, joka hajoaa hitaasti suolistossa. Kun tabletin ottaa aamulla, siitä vapautuu suolistossa koko päivän ajan tasaisesti vitamiinia elimistön käyttöön. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä.

C-vitamiini on elimistössä antioksidantti, mikä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin (tukikudoksen) muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiinia kannattaa nauttia, jos altistuu stressille, rasitukselle tai tupakoi, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. C-vitamiini vaikuttaa myös vastustuskykyyn, sillä se edistää immuunijärjestelmän (=kehon puolustusjärjestelmä viruksia ja bakteereita vastaan) normaalia toimintaa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö

C-vitamiinin lisääntyneeseen tarpeeseen, urheilijoille ja aktiiviliikkujille, tupakoitsijoille, stressiin.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.

Koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
C-vitamiinia 500 mg

Ainesosat
L-askorbiinihappo, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiillotusaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polydekstroosi, polyeteeniglykoli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaineet (riboflaviini, titaanidioksidi).

Ingredienser
L-askorbinsyra, fyllnadsmedel (cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, polydextros, polyetylenglykol), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), färgämne (riboflavin, titandioxid).

Pakkauskoko

90 ja 200 tabl.
Pakkauskokoa 90 tabl. voit ostaa myös luontaistuotekaupoista ja niiden verkkokaupoista.

Valmistusmaa Suomi

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista ja niiden verkkokaupoista