Crampixon

Kuvaus

Suonenvedosta puhuttaessa tarkoitetaan yleensä jalassa esiintyvää lihaskramppia. Se tuntuu äkillisenä, joitakin sekunteja tai minuutteja kestävänä kovana kipuna kramppaavassa lihaksessa, yleensä pohkeessa, takareidessä tai jalkaterän lihaksissa. Tavallisimmin suonenvedot vaivaavat yli 50-vuotiaita, mutta lihaskrampit ovat tuttu riesa myös urheilijoille. Tyypillisesti suonenvetoja esiintyy etenkin öisin.

Lihaskrampin syynä on lihasta hermottavan liikehermon tahaton aktivoituminen, mikä saa lihaksen supistumaan äkillisesti. Kyseessä on siis hermoston ja lihaksen yhteistoiminnan häiriö.

Crampixon on vahva ja tehokas yhdistelmävalmiste kramppeihin ja suonenvetoihin. Hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä kliinisesti tutkittua B-vitamiiniyhdistelmää sisältävän valmisteen koostumus on suunniteltu vaikuttamaan sekä lihasten että hermoston toimintaan: Magnesiumilla on keskeinen rooli lihasten supistumisen säätelyssä, ja se on tärkeä kivennäisaine lihasten ja hermoston normaalille toiminnalle. B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit puolestaan ovat välttämättömiä hermosolujen normaalille toiminnalle.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Käyttö

Aikuisille kramppeihin ja suonenvetoihin. Yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittuja B-vitamiineja tukee sekä lihasten että hermoston toimintaa.

Annostus

2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Tabletin voi puolittaa.

Koostumus

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää:

Magnesium                                375 mg
B1-vitamiini (tiamiini)               100 mg
B2-vitamiini (riboflaviini)          5 mg
B6-vitamiini (pyridoksiini)        20 mg
B9-vitamiini (foolihappo)         400 µg
B12-vitamiini (kobalamiini)     300 µg

Ainesosat
Magnesiumsitraatti, täyteaine (selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini.

Ingredienser
Magnesiumcitrat, fyllnadsmedel (cellulosa, hydroxypropylcellulosa), tiaminmononitrat, pyridoxinhydroclorid, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), riboflavin, pteroylmonoglutaminsyra, cyanocobalamin.

Pakkauskoko

80 tablettia

Valmistusmaa Suomi

Print Friendly, PDF & Email
apteekeista, luontaistuotekaupoista, päivittäistavarakaupoista ja verkkokaupoista